طرز تهیه اشپل شور دریایی

  • saeed
  • 4944 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393

iR1394003716

 

 

 

در اینجا شما را با طرز تهیه اشپل شور آشنا میکنیم امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

 

   ,

طرز تهیه :

اشپیل را طوری می‌شوییم که کیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشک کردن اشپیل دو ورق کاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می‌پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

نکته: برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از ۲۰ دقیقه بر می‌داریم.

ارسال دیدگاه

wave
کد امنیتی رفرش

مطالب مرتبط

روش تهیه کوفته گردو

  • چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393
  • 1047 بازدید
روش تهیه کوفته گردو

خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج

  • چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393
  • 1249 بازدید
خوراک گوشت با سس پرتقال و برنج

تهیه سوپ کاری کدو تنبل و سیب

  • چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393
  • 889 بازدید
تهیه سوپ کاری کدو تنبل و سیب

تهیه بستنی رژیمی با ماست

  • چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393
  • 721 بازدید
تهیه بستنی رژیمی با ماست

ترشی انار و لبو

  • چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393
  • 1349 بازدید
ترشی انار و لبو

تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

  • یکشنبه 07 اردیبهشت 1393
  • 1037 بازدید
تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

دستور تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )

  • یکشنبه 07 اردیبهشت 1393
  • 5029 بازدید
دستور تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )

طرز تهیه اسپاگتی و ماکارونی و پنیر

  • یکشنبه 07 اردیبهشت 1393
  • 1639 بازدید
طرز تهیه اسپاگتی و ماکارونی و پنیر

تهیه برش گیاهخواران

  • یکشنبه 07 اردیبهشت 1393
  • 1061 بازدید
تهیه برش گیاهخواران

دستور پخت سبزی پلو با ماهی

  • یکشنبه 07 اردیبهشت 1393
  • 929 بازدید
دستور پخت سبزی پلو با ماهی
ESC را فشار دهید تا بسته شود