مواد لازم :
طرز تهیه : ۱ - خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. ۲ - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود. ۳ - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود. ۴ - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. ۵ - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود. ۶ - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید. ۷ - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. ۸ - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.
مدل مانتو و مدل لباس مجلسی