طرز تهیه : شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد. سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید. سپس تکه های شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید. در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است آن را به ظرف های مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانان تان پذیرایی کنید.
نکته : اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید : مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر ۲۳ و ارتفاع ۳۳ سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبه های ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد. شاتوت ها را برای منجمد کردن بین ۲ تا ۶ ساعت درون فریزر قرار دهید. سپس شاتوتها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود. سپس تکه های شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسه های پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید.
اطلاعات تغذیه ای برای ۱/۲ فنجان بستنی شاتوتی : کالری : ۱۴۸ چربی : ۴ گرم چربی اشباع شده : ۲ گرم کلسترول : ۴ میلی گرم کربوهیدرات : ۲۵ گرم فیبر : ۴ گرم پروتئین : ۴ گرم سدیم : ۴۵ میلی گرم
مدل مانتو و مدل لباس مجلسی